Girls Only Judopak!

Judo is een sport bij uitstek voor meisjes en vrouwen. Ze zijn stoer, sterk, lenig en hebben een topconditie! Om dit te ondersteunen heeft Jennifer Wichers samen met Essimo en Dijkmansport een mooi plan opgezet en een speciaal judopak ontwikkeld voor de powergirks!En wat nog leuker is: bij de aanschaf van zo’n pak wordt je uitgenodigd voor twee clinics die Jennifer Wichers zelf gaat geven.

Er zijn judopakken gemaakt in verschillende maten (variërend van maat 120 t/m 160) en ze zijn verkrijgbaar bij de balie van Dijkmansport in Groningen of kunnen worden verstuurd via de post.

 

Twee extra clinics van Jennifer Wichers

Tijdens deze clinincs ga je aan de slag met je eigen vaardigheid en kun je al je vragen kwijt aan deze topjudoka, die over de hele wereld heeft getraind en aan wedstrijden heeft meegedaan. Naast dat ze alles weet over het judoën van wedstrijden weet ze ook dat judo meer heeft te bieden dan alleen het halen van gouden medailles. Een belangrijke factor die ook tijdens deze trainingen naar voren zal komen.

De eerste clinic was op 30 juni ’18. Benieuwd hoe dit is verlopen? Dan kun je hier lezen!

Op zaterdag 24 november van 13.30 uur tot 15.00 uur vindt de eerstvolgende GIRL POWER judoclinic plaats! Ook als je geen Girls Only judopak hebt of überhaupt geen judopak hebt kun je meedoen! Opgeven kan via deze link.

Iedereen die een Girls Only-judopak heeft aangeschaft zal middels een e-mail een uitnodiging ontvangen om deel te kunnen nemen aan de clinic.

3

De pakken zijn nu verkrijgbaar via de webshop op deze site zolang de voorraad strekt, wees er dus snel bij!

Maak een afspraak!


Sponsoren