Ondernemerschap cursus voor sportbonden: in de sport:

Er zijn diverse sportbonden die cursussen en trainingen aanbieden om de sport in het algeheel verder te ontwikkelen. Voor zowel de werkzame mensen in de sportbonden als uiteindelijk toekomstige sporters die de sport naar een hoger niveau kunnen gaan tillen. Investering in opleiding van deze toekomstige sporters is als geen ander van belang.

De International Judo Federation is een voorbeeld van zo’n dergelijke sportbond die ook deze ontwikkeling in de maatschappij ondersteunt. Ook snappen zij als geen ander dat sporters weinig ruimte hebben in hun agenda naast de sport, maar wel de nodige kennis nodig hebben om zichzelf uiteindelijk na hun sportieve carrière te kunnen ontwikkelen Ze bieden dan ook diverse cursussen aan, waarbij je bijvoorbeeld skills en kennis krijgt over sport-management. Daarnaast waren zij ook op zoek naar een andere opleiding welke zorgt voor andere skills en kennis. Samen met de Internationale Judo Federatie ging ik in gesprek om deze opleiding handen en voeten te geven.
Aan mij de taak om uiteindelijk deze opleiding in de steigers te zetten. Dit resulteerde in een ontzettend mooi en breed opleidingsprofiel, waarbij ondernemerschap op vier levels geïntegreerd kan worden.

Deze opleiding kan voor verschillende sportbonden worden uitgevoerd en hoeft zich niet te beperken tot alleen de judowereld. Alle sportbonden die aan huidige en/of toekomstige sportprofessionals een basisopleiding van ondernemerschap willen aanbieden om ondernemender of ondernemer in de sport te kunnen worden.

Maak een afspraak!


Partners