Op zaterdag 24 november van 13.30 uur tot 15.00 uur vindt de eerstvolgende girlpower judoclinic plaats!

De eerste succesvolle girlpower clinic was al in afgelopen juni waarin 26 dames op de judomat stonden. Een bijzondere middag met alleen maar enthousiaste dames op de mat en in het judopak. De jongste powergirl was 3 jaar en de oudste powergirl 40 jaar, ook waren er een aantal die nog nooit hadden gejudood maar wel heel leuk vonden om zo deel te nemen. Er ontstond een groep waarbij iedereen van elkaar leerde.

Tijdens deze training zal Jennifer Wichers haar judo ervaringen delen en zal ze vertellen hoe judo haar op de mat en naast de mat heeft gevormd. Ze zal je meenemen in het verhaal over wat het inhoud om te leven voor dat ene doel met alle tegenslagen en overwinningen van dien. Natuurlijk zal er tussen technieken en praktische tools door ook tijd zijn voor het stellen van vragen.
Een inspirerende sessie die je zeker zal bijblijven!

Adres

De clinic vindt plaats in het sportcentrum:

Dijkmansport
Melisseweg 83
9731 BM Groningen.

Nog enkele GIRLPOWER pakken

Dijkmansport heeft in samenwerking met Jennifer Wichers en supergaaf judo pak ontworpen voor alle stoere meiden. Het pak, dat € 40,- euro kost, kan via de balie van het sportcentrum worden besteld. Bij de prijs zit ook gratis deelname aan 2 girlpower clinics.

Dus naast een unieke en super stoer judopak word je ook nog uitgenodigd om deel nemen aan deze clinics! De pakken zijn maar in een beperkte oplage leverbaar dus wees er snel bij.

Aanmelden?

Meld je via deze link aan.